Gustav Lindholm vann också julitävlingen på Plikta

På lördagen spelades Manhems julitävling på Plikta, en tävling som  är öppen för klubbens egna ungdomar. Nio av dessa slöt upp till en tävling präglad av senkommen men kännbar sommarvärme. Men manhemiter är som väl känt tuffare än de flesta!

Junitävlingen för tre veckor sedan vanns av Gustav Lindholm, som kunde ställa upp som favorit också denna gång. Gustav byggde staket fram till en final i fjärde ronden mot Alexander Ström-Engdahl, och efter att han hade vunnit också denna återstod inga större hot.

Resultat: 1. Gustav Lindholm 6 (av 6), 2. Alexander Ström-Engdahl 5, 3. Gustav Nordström 4, 4. Aria Ben Saeid 3½, 5. Eyakem Beyene 3, 6. Eric Sun 3, 7. Marcus Lindholm 2½, 8. Christoffer Andell 2, 9. Markus Rynner 1 poäng (9 delt.).

Fullständig tabell hittar du här.