Gustav Lindholm vann Manhems junitävling

På lördagen spelades den första av tre sommartävlingar som Manhem ordnar för våra egna ungdomar i Plikta lekpark. Detta är en turneringsidé som det var premiär för förra sommaren och som födde mersmak. Dussinet manhemiter tog chansen till sommarspel och vädret var oss gunstigt; regn bröt ut först när klubbens servering stängde vid femtiden.

Resultat: 1. Gustav Lindholm 5½ (av 6), 2. Arvin Rasti 5, 3. Marcus Lindholm 4½, 4. Emil Ström 3, 5. Othilia Hogmalm 3, 6. Aria Ben Saied 3, 7. Viggo Stalfors 3, 8. Kevin Haagensen Strömberg 3, 9. Isabella Hogmalm 2½, 10. Melker Stalfors 2½, 11. Ville Gustafsson 1, 12. Soujanyaa Chetlur Apilllai 0 poäng (12 delt.).

Lördagens tävling kommer att följas av Manhems julitävling den 4 juli och Manhems augusitävling den 1 augusti. Dessutom är alla schackspelare oavsett ålder och klubbtillhörighet välkomna till premiären Pliktaschacket den 27 juni!

Resultatlista kan du se här.