Filip Vlahovic vann Manhems augustitävling på Plikta

Under den ganska varma  årstiden har Manhem ordnat en serie ungdomstävlingar i Plikta lekpark. Den sista av dessa, Manhems augustitävling spelades i går och samlade dussinet unga manhemiter. Förutom att visa upp vår förening under trivsamma former har ett syfte också varit att ge våra egna ungdomar ett tillfälle att inte rosta igen under sommarmånaderna, ett tillfälle man önskar att fler av våra piltar hade tagit.

I lördagens augustitävling var Filip Vlahovic för svår för sina  medtävlare, liksom i junitävlingen,

Resultat: 1. Filip Vlahovic 5½ (av 6), 2. Arvin Rasti 5, 3. Gustav Lindholm 4½, 4. Kevin Haagensen Strömberg 3½, 5. William Olsson 3, 6. Jack Gardiner 3, 4, 7. Othilia Hogmalm 3, 8. Alexander Ström-Engdahl 2½, 9. Alexander Cato 2, 10. Oscar Nabbing 2, 11. Eyakem Beyene 1½, 12. Isabella Hogmalm ½ (12 delt.).