Dubbelseger och seger i Örgrytedraget

På lördagen spelades den splitternya rallytävlingen Örgytedraget, som tillkommit som en följd av och som fyllt tomrummet efter Majornapokalen. 62 knattar mötte upp i Kärralundsskolans matsal, tiotalet mer än i de första tävlingarna. Tretton manhemiter fanns på plats och från klubbens horisont kunde man glädja sig åt den första dubbelsegern bland 99:orna och åt Simon Torells maximala poängutdelning i klassen 2001. Positivt är också att lågstadieklasserna såg några färska manhemiter på startlinjen, än så länge utan massiv poängskörd. Men om man inte är med, hur skall man då lära mer?

Resultat; 1998: Ingen manhemit deltog (11 delt.); 1999: 1. Ossian Jansson 5, 2. Leonardo Aira 5 (7 delt.); 2000: Ingen manhemit på pokalplats (12 delt.); 2001: 1. Simon Torell 7 (8 delt.); 2002-: Ingen manhemit på pokalplats (24 delt.).