Rallyt börjar med Prologen på lördag!

Rallyt är samlingsnamnet på den serie lördagstävlingar som ordnas i göteborgsområdet från oktober till mars. Det är totalt sju deltävlingar som avgörs i åldersgrupperna 1998, 199, 2000, 2001 och 2002 eller senare och den första etappen, Prologen, ordnas i Öckerö SS:s regi nu på lördag den 2 oktober.

Prologen spelas i Brattebergskolans matsal, cirka 200 meter norr om Öckerö Bibliotek. Spelet börjar vid 10.00 men avprickning skall ske senast kl. 09.30.

Det spelas sju ronder med 15-minuterspartier för mellanstadiet och utan klocka för lågstadiet. Priser delas ut i form av pokaler till de sex främsta i respektive åldersgrupp. Samtliga deltagare får pris.

Startavgiften 60 kronor betalas på plats vid avprickningen. Förnödenheter bestående av två korvar med bröd och läsk ingår i startavgiften. Kafévaror finns till humana priser.

Du anmäler dig till klubben på tel. 24 47 45 eller via e-post info@ssmanhem.se.