SS Manhems Schackvecka närmar sig

Om två och en halv vecka så är det dags för Manhems schackvecka och det kommer att bli den mest spännande upplagan hittills! Årets upplaga av elitturneringen bjuder på ett extraordinärt startfält. Startfältet är ännu inte helt färdigt men Manhem är stolta att presentera att följande spelare kommer till start

1.    GM Emanuel Berg                              E2612 SWE
2.    GM Tiger Hillarp Persson                   E2542 SWE
3.    GM Allan Stig Rasmussen                   E2510 DEN
4.    GM Mikhail Ivanov                             E2486 RUS
5.    IM Hans Tikkanen                              E2469 SWE
6.    IM Oleg Spirin                                    E2468 RUS
7.    IM Victor Nithander                           E2409 SWE
8.    FM Daniel Jakobsen Kovachev            E2312 NOR
9.    FM Magnus Carlhammar                    E2311 SWE

Den sista spelaren kommer att presenteras så snart denne blir klar. Tävlingen går av stapeln mellan 10 och 18 augusti och kommer att livesändas på nätet. Information om schackveckan återfinns i inbjudan längst upp på hemsidan.

Parallellt med elitturneringen så anordnas även en Elo-turnering öppen för spelare med Elotal eller LASK >1900. Anmälningstiden för denna tävling går ut den 27 juli. Om du är intresserad av att delta så är det dags att höra av sig. Enklast gör du detta med ett email till info@ssmanhem.se eller via telefon. Telefonnummer återfinns i inbjudan ovan.

Under schackveckan arrangeras också Manhems traditionella breddturnering Ebbe Cup (13-15 augusti) och veteranturneringen Arne Berggrens Minne. Information om dessa hittar du nedan samt i inbjudan.

Alla intresserade, spelare såväl som åskådare, hälsas varmt välkomna!