Återblick: Harald Berggren Torell tog hem Skinkblixten

Lussefesten avslutades genom spel av Skinkblixten med det sedvanliga prisbordet av julskinkor,  julostar och julgodis för de tre främsta i varje final.

Eftersom varje final omfattar kvartsfinal, semifinal och final är det ett klart plus om deltagarna formerar sig i åttamultiplar och i år skedde detta. Med trettiotvå man på startlinjen var det som klippt och skuret för D finaler. Men tävlingen var inte bara kvantitativt utan också kvalitativt väl besatt: som ungdomlig segrare utgick vår juniorklubbmästare Harald Berggren Torell, och på sin väg mot segern kunde han eliminera såväl Magnus Carlhammar som Victor Nithander!

Resultat, A-final: 1. Harald Berggren Torell, 2. Sebastian Nemeth, 3. Victor Nithander, 4. Anders Wengholm; B-final: 1. Johannes Aira, 2. Jonas Bengtsson, 3. Sören Svensson, 4. Zdenko Naglic; C-final: 1. 1. Bertil Ekstrand, 2. Fredrik Westlund; D-final: 1. Johan Hansson, 2. Gabriel Svorono (32 delt.).