Rilton färdigspelat

Mellan jul och trettonhelg spelades som vanligt Rilton Cup med sidoturneringarna Rilton Elo och Rilton Open. Förra årets tävling innebar för Victor Nithanders del den första av årets tre IM-inteckningar, men riktigt så brett log inte ödet denna gång. Fem poäng av nio var visserligen över 50%, men prestationen låg ungefär 150 under Victors nuvarande Elo-tal.

Resultat: 28. Victor Nithander 5 (av 9; 68 delt.).

I Rilton Elo spelade två manhemiter. Harald Berggren Torell har ett lyande år bakom sig, men liksom för Victor gick det litet mer motigt den här gången. Tysklandsbaserade manhemiten Tomas Segerberg startade desto bättre och var på väg mot ett storresultat, men via tre nederlag på de tre slutronderna stannade han på ett normalresultat.

Resultat: 50. Harald Berggren Torell 4½, 55. Tomas Segerberg 4 (96 delt.).

Fullständiga resultat för samtliga turneringar finns här.