Borsta Manhem framåt!

Tag centrum och du vinner partiet!

Tag centrum och vinn!

Visst önskar du att du med enkla medel kunde göra en insats för Manhem! Manhems samarbete med tandborstföretaget Freshab gör det möjligt:

1. Du köper en snygg tandborste av Manhem.
2. Manhem får del i förtjänsten och använder den till klubbens fromma.
3. Själv borstar du glatt och sköter din munhygien som du säkert ändå alltid gör.
4. Du får en prova-på-gåva (vid köp av fyra) och deltar dessutom i en utlottningstävling.

Tandborsten kostar 25 kronor och finns i fyra fina färger. Undertecknad har provborstat sedan början av mars och min borste är still going strong. Den har böjbart borsthuvud och är förpackad i ett s.k. ”blister”, d.v.s. i en plastingjutning.

Nu tänker du kanske – tänk om tandborsten inte är bra? Prova själv! Om du köper ett provpaket om fyra tandborstar för 100 kronor till dig och din familj, så får du på köpet boken ”Schack 92” helt gratis eller Manhems medlemsnål så länge lagret räcker och kampanjen pågår! Förhoppningsvis kommer du och andra medlemmar tillbaka som kunder.

Boken (154 sid.) har icke okände Lars Borgström som redaktör, kom ut till Sveriges Schackförbunds 75-årsjubileum och innehåller en hel del av intresse, inte minst för manhemiten. T.ex. får man Ove Kinnmarks seger mot dåvarande världsmästaren Michail Tal, kommenterad av honom själv. Manhemprofilen Arne Berggren skriver på sitt oefterhärmliga vis om Tidskrift för Schack och Hugo Florin berättar om hur det är att arrangera ett schack-SM. Hugo var överledare både för SM i Luleå 1980 och för Manhems SM 1990!

Tandborsten köps på Manhem. Du kan betala på klubbens giro 42 28 22 – 7 eller vid avhämtningen på klubben.

Men inte nog med detta – för varje såld tandborste som du förmedlar får du en lott i en kommande utlottningstävling. Priserna är inte bestämda utan beror på hur försäljningen går. Stor försäljning = mer priser.

Vi har tagit hem ett mindre parti tandborstar och den här ”kampanjen” pågår maj månad ut. Syftet är inte minst att få medlemmar och deras anhöriga att prova tandborsten och ju fler som gör det, desto bättre! Här har du chansen att hjälpa både Manhem och dig själv på en gång. Om detta faller väl ut finns möjligheten att vi i framtiden kan sälja tandborstar med Manhem-tryck!