Lag-DM, rond 1: spelet i gång också i klass II och III

På torsdagen startade Lag-DM också i klass II och III, Bland de aderton lagen i Lag-DM företräder åtta stycken gamla fina Manhem. Det är en god lagmönstring, men man skulle förstås önska sig att de andra klubbarna tog Manhem till förebild.

I klass II möttes fjolårsnedflyttade Majorna och fjolårsuppflyttade Kärra, möjligen de två bästa lagen. Men Manhems manskap vill förstås ha ett ord med i laget! Resultat: Manhem IV – Manhem III  2½-5½, Majorna – Kärra 6½-1½, Kamraterna II – Mölndal II  5 – 3.

Manhem V är väl klubbens främsta kandidat till toppstriden i klass III och torsdagens storseger i derbyt motsäger inte detta. Men Kålltorp kommer säkert att bli tufft att ha att göra med. Resultat: Manhem VIII – Manhem V  0 – 8, Manhem VII – Kålltorp 2 – 6, Manhem VI – Majorna II  6 – 2.

Tabeller och samtliga resultat för klass II här.
Tabeller och samtliga resultat för klass III här.