Sextio manhemiter i gemyt på Lussefesten

Som traditionen bjuder avslutades höstsäsongen förra tisdagen med den traditionella Lussefesten. Sextiotalet manhemiter fanns på plats för prisutdelningar, skinkblixt och samkväm som denna gång innehöll ett nytt initiativ: Claes R. Nilsheden hade förberett jultallrikar med hjälp av Michael Sheingold och Amanda Gårdmark och den delikata spisen uppskattades av besökarna. Skall detta bli en ny tradition?

Ung som gammal högg in på  jultallrikarna.

 Ung som gammal högg in på  jultallrikarna.

Sextio manhemiter är vad som bekvämt får plats vid ett långbord i lokalen.

 Sextio manhemiter är vad som bekvämt får plats vid ett långbord i lokalen.

Pristagarna i KM fick välja från ett dignande bokbord. Här Gabriel Svorono, trea i Lilla gruppen.

 Pristagarna i KM fick välja från ett dignande bokbord. Här Gabriel Svorono, trea i Lilla gruppen.

 Liksom i fjol fick de tre främsta i varje grupp tennbägare utöver pengar eller bok. Här Fredrik Westlund, tvåa i Kandidatgruppen. Lägg märke till hur Höstfajtens segrare Per-Axel Persson lurar i vassen.

 Liksom i fjol fick de tre främsta i varje grupp tennbägare utöver pengar eller bok. Här Fredrik Westlund, tvåa i Kandidatgruppen. Lägg märke till hur Höstfajtens segrare Per-Axel Persson lurar i vassen.

Foton: Håkan Warston.