Manhem fyra i Rockadenjunioren

I månadsskiftet november-december spelas varje år Rockadenjunioren. Det är en ungdomstävling för fyramannalag som bjässeklubben i Stockholm ordnar och Manhem brukar vara med varje år. Det är alltid gott motstånd och det är stimulerande att spela lagtävlingar.

Glädjande var att vi, om än med viss hjälp från arrangörsklubben, i år kunde ställa tre mellanstadielag på benen. Vårt A-lag, toppat av Gabriel Svorono, kunde t.o.m. belägga en fjärdeplats med en svag doft av silver i den hårda konkurrensen och ingen av våra truppmedlemmar gick poänglös från äventyret. Det är ganska säkert att ingen av manhemiterna återvände hem med ett försvagat intresse från resan, som  leddes av Jakob Wåhlander och Rebecka Ungerfält.

Resultat: 1. SK Rockaden 1  24½, 4. SS Manhem 1  (Gabriel Svorono, Isak Ungerfält, Olof Sanchez, Nickrad Kavoosi) 17, 15. SS Manhem 2 (Jacob Lindgren, Lukas Frisell, Marcus Glover) 13½, 22. SS Manhem 3 (David Torinsson, Ida Dahlgren, Magnus Linderholm Wamby) 5½ (22 lag).

Fullständiga resultat från Rockadenjunioren återfinns här.