Harald Berggren Torell och Simon Wigemo distriktsmästare

Knatte-DM:s A-finaler har avgjorts med spel i de traditionella fem klasserna. Ungefär hälften av deltagarna var från Manhem. Bäst klarade sig de våra i 1993-klassen, som vanns tredubbelt av Harald Berggren Torell 9 (av 9) före Joel Jerkin 6½ och Emil Sjöholm 5½.

I yngsta klassen för spelare födda 1997 eller senare blev det seger för Simon Wigemo på 15 (av 18). Bland födda 1996 slutade Joar Hellqvist tvåa på 10½ (av 14), endast en hårsmån från guldet. I särspelet om förstaplatsen blev det förlust med 4-2. I samma klass bärgades dessutom bronset av Isak Ungerfält på 10.

Det är fortfarande möjligt att en tredje klasseger kan hamna hos Manhem. I klassen födda 1994 tog Aron Hansson 8 av 9 och ett särspel om DM-titeln pågår i denna stund.