Eric Sun vann Knatte-DM:s öppna grupp

Parallellt med Knatte-DM:s A-finaler spelades också öppna grupper för de barn som inte varit med i tillräckligt många deltävlingar av rallyt för att ta sig till till A-final. Det spelades en grupp för mellanstadiet och en för lågstadiet.

Lågstadiets tävling samlade aderton barn varav hälften från gamla fina Manhem och dessa lyckades bärga en kvadrupelseger! Allra flest poäng tog terminsnye Eric Sun med seger i samtliga sju partier. Strongt!

Mellanstadiets åtta deltagare spelade alla mot alla. Endast en av de våra fanns på plats, nye schack4an-medlemmen Joakim Beyen.

Resultat, lågstadiet: 1. Eric Sun 7 (av 7), 2. Henry Olsson 5½, 3. Jack Gardiner 5, 4. Emil Ström 4½, 8. Gustav Kewenter 3½, 9. Alexander Ström Engdahl 3½, 11. Anton Forsström Reddy 3, 13. Albin Ganic 3, 14. Jakob Sauer  3 (18 delt.); mellanstadiet: 7. Joakim Beyen 2½ (av 7); 8 delt.).

Tabellen för lågstadiet hittar du här.

Tabellen för mellanstadiet hittar du här.