Göteborg Cup spelas i helgen

Den kommande helgen spelas den traditionsrika ungdomsturneringen Göteborg Cup. Tävlingen börjar på fredag den 3 juni kl. 09.00 med avprickning på torsdag kväll eller fredag morgon senast kl. 08.15. Prisutdelningen kommer att äga rum på söndag med början kl. 12.00.

Göteborg Cup är öppet för ungdomar födda 1993 eller senare och spelas i fem åldersklasser: 93-94, 95-96, 97-98, 99-00 och 01 eller senare. I skrivande stund är 134 barn och ungdomar från Danmark, Norge och Sverige anmälda. Manhemiterna räknas till tretton och hur det i tävlingen kommer du att kunna följa på hemsidan (Aktiviteter/Junior/Göteborg Cup/2011). På lördag kväll spelas en blixtturnering, som är öppen för alla – deltagare, ledare, föräldar och vuxna klubbspelare. Blixten spelas med tidshandikapp och kostar tio kronor att vara med i.

Göteborg Cup spelas som i fjol i Nya Lundenskolan och den som vill ta sig dit kan göra det med t.ex. buss 60.