Kulturkalaset slut för den här gången

Söndagen var den sista dagen av Kulturkalaset och förstås också för Manhem. Under sex dagar har vi haft möjlighet att visa upp schacket och vår klubb för en intresserad allmänhet. Vi har haft tillgång till en bra plats nära ingången till Trädgårdsföreningen och talrika besökare har kunnat nyttja våra spelbord och vårt storbräde. Ett par gäster har anmält intresse för Manhem och vi får nu se om föresatserna också blir verklighet.

Under träden i Trädgårdsföreningen fanns en gemytlig spelplats.

Under träden i Trädgårdsföreningen fanns en gemytlig spelplats.

Strategin är att Manhem skall synas så ofta som möjligt och vår tro är att det också skall generera nya medlemmar. Även om inte alla nappar på kroken direkt kanske klubbnamnet lever kvar i minnet till den tid i livet då det känns rätt att pröva på schack på riktigt!

Vårt storbräde fick än en gång träda i Manhems och schackets tjänst.

Vårt storbräde fick än en gång träda i Manhems och schackets tjänst.

Bilderna är tagna av Michael Sheingold.