Enjoy-guiden: pris att vinna!

Klubbens försäljning av Enjoy-guiden (tidigare Entertainment) är i full gång. Det går bra, men allt kan bli bättre om du som medlem hjälper till. I mars äger Enjoy-guidens s.k. VIP-kväll rum, med mat, dryck och underhållning. Programmet är inte bestämt, men förra året bjöds gästerna på "Vem vill inte bli miljonär" på Lisebergsteatern.

Två biljetter till denna kväll lottas ut till en lycklig vinnare. En guide = en lott, fem guider = fem lotter o.s.v. Detta innebär att den som köper en guide till sig själv deltar i vårt lotteri som har dragning på Manhems födelsedag den 25 januari. Det betyder mycket för SS Manhem om du är med och stöder föreningen. Du kan även förmedla Enjoy-guiden och deltaga i lotteriet så tveka inte utan var med i VIP-lotteriet hos Manhem.

Enjoy-guiden kostar 395 kronor. Den innehåller ett otal rabatterbjudanden på mat och diverse fritidsarrangemang enligt principen "2 till priset för 1". Vid snabbt köp ingår dessutom "Bonus shopping-häftet" med rabatterbjudanden i ett stort antal butiker. Vill du titta på Enjoy-guiden får du självklart gärna göra det på klubben.