Särspel i Yngre JKM

Det blir särspel i Yngre Junior-KM! Johan Hansson ledde länge på full poäng efter seger i inbördes mot argaste konkurrenten Mattias Carlsson. I sista ronden fick dock Johan bita i gräset mot Erik Persson och Mattias kunde gå i kapp. Nu stundar särspel om KM-titeln över två entimmespartier.

Tävlingen samlade flera spelare som här gjorde sin första protokollsturnering. Dessa skötte sig mycket väl och på tredje plats kom en av dem: överraskningsmannen Soshians Bagheri. De tre främsta kommer att få KM-plaketterna vid lussefesten den 14 december. Tävlingen samlade elva deltagare.

Yngre Junior-KM (1991-) den 30-31 oktober (11 delt)

1-2. Mattias Carlsson

5

1-2. Johan Hansson

5

3. Soshians Bagheri

4

4. Erik Persson

4

5. Henrik Berglund6. Philip Jerkner

3

7. Ivar Svensson

3

8. Jonathan Hägglin9. Emil Sjöholm

2

10. Adam Sköldberg

2

11. Oscar Johansson

2