Parkering avgiftsbelagd

För er som kommer med bil måste tyvärr meddelas att parkering utanför Prioritet Serneke Arena är avgiftsbelagd. Det är också relativt vanligt med p-vakter, så det rekommenderas inte att parkera på icke-parkeringsplatser (typ planer eller dylikt och även om det redan står bilar där). Om man vill försöka hitta något annat (fast det verkar svårt) rekommenderas konsultation av Göteborgs stads parkeringskarta – Kviberg lite nordöst om centrum:

https://goteborg.se/wps/portal/start/parkeringstillstand-och-parkeringsplatser/parkera/parkeringskartor/bilparkering–karta/!ut/p/z1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjo8ziAwy9Ai2cDB0N_N0t3Qw8Q7wD3Py8ffw9DA30wwkpiAJKG-AAjgb6BbmhigAxu41T/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/

25 april, 2019
Harald Berggren Torell

Vinnarna i bokutlottningen

Vinnarna i Kvibergspelens bokutlottning 2019 blev:

Sol Andersson (Örgryte SK), Thordur Örn Arnarson (Stockholms SS) & Lennart Westman (Falu SK)

Dessa tre lyckliga kan komma till sekretariatet någon gång under eller innan tävlingen för att hämta ut en schackbok.

Nu fortsätter anmälningarna strömma in fram tills tävlingsstart. Värt att nämna är dock att för de som anmäler sig och/eller betalar efter 30/4 är startavgiften 100kr dyrare.

16 april, 2019
Harald Berggren Torell

Bokutlottning Kvibergspelen

Kvibergspelen går som bekant den 10-12/5. För att premiera de som anmäler sig tidigt kommer det hållas en bokutlottning för de som anmält sig och betalt innan den 10/4. Tre moderna schackböcker av klass lottas ut. Två till deltagarna i huvudturneringen och en till deltagarna i lilla-turneringen. De kan sedan hämtas i Kvibergspelens kansli under tävlingen.

Harald Berggren – Kvibergspelens arrangörskommitté

Inbjudan     Deltagare     Anmälan

Sök SSF-nummer för anmälan

12 februari, 2019
Harald Berggren Torell

Inbjudan Kvibergspelen 2019

Kvibergspelen 2019 inbjudan

Anmälan via SSF:s medlemssystem (anmälningslänk) (sök SSF-nummer länk) eller mail till info@ssmanhem.se

Varmt välkommen!

10 januari, 2019
Harald Berggren Torell