Manhems schackvecka – Elo 7: Laith Kasib vann finalmötet

I sjunde ronden av Eloturneringens fick möjligen tätstriden sitt avgörande, när Laith Kasib tämligen snabbt kunde besegra värste utmanaren Harald Berggren Trell. Närmast hotar nu Lennart Wahlström, en poäng bakom Kasib. Dessa möttes dock redan i inledningsronden med vinst för Wahlström som följd.

Laith Kasib

1 – 0

Harald Berggren Torell
Lennart  Wahlström

1 – 0

Håkan Knutsson
Lennart Fransson

0 – 1

Sebastian Nemeth
Göran Andersson

1 – 0

Jens Lundell
Bengt Wihlborn

remis

Börje Persson


Ställningen efter sju ronder:
Laith Kasib 6, Lennart Wahlström 5, Harald Berggren Torell 4½, Göran Andersson och Sebastian Nemeth 4, Jens Lundell 3½, Håkan Knutsson och Lennart Fransson 2½ samt Börje Persson och Bengt Wihlborn 1½ poäng.

Tabellen för eloturneringen hittar du här.