Manhems schackvecka – Ebbe Cup 4: Tage Bengtsson i ensam ledning

Ebbe Cups förmiddagsrond är färdigspelad och nu har en ensam kämpe utkristalliserat sig som turneringsledare: Majornas Tage Bengtsson, som är ensam om att ha vunnit samtliga partier. Bland manhemiterna hittar man Stefan Klang, Jonas Bengtsson och unge Gabriel Svorono i förföljargruppen av trepoängare.

Sista ronden inleds kl. 16.00 och efter dess avslutning 21.00 stundar snar prisutdelning.

Tage Bengtsson, Majornas SS 4, Josef Håkansson, Falköpings SS, Kristian Eriksson, Varbergs SK 3½, Stefan Klang, Jonas Bengtsson, Fredrik Josefsson, Helsingborgs SS, Gabriel Svorono och Jonas Källén, Lunds ASK 3, Karl Malbert, SK Framåt, Robert Wiklund, Götaverkens SK, Kim Rönnow Jensen, Erik Arvidsson, Hässleholms SK och Tommy Wickström 2½, o.s.v.