Vårmästerskapet (inaktuell info)

OBS INAKTUELLT

Vårmästerskapet är igång och är framme vid rond 5. Med tanke på viruset som härjar är det väldigt viktigt att deltagare stannar hemma om de är det minsta sjuka och tvättar händer noga. Läs information från styrelsen

Vi kommer fortsätta spela tävlingen enligt schema. Blir det i något läge troligt att det förekommer smittspridning bland deltagarna kommer vi såklart vara tvungna att agera. I nuläget finns inga kända rapporter om sådant. Vill deltagare av försiktighet eller oro för hälsotillståndet ifall de skulle drabbas av virus skjuta upp sina partier och stanna hemma just nu har vi förståelse för detta. Var dock noga med att alltid meddela motståndare. Vill ni inte skjuta upp flertalet partier, eller tror ni inte kommer kunna spela klart de ni har uppskjutna, meddela så får vi lägga in att ni bryter tävlingen. Spelare som skjuter upp partier kommer få mer tid att spela klart dessa (se nedan):

Följande ändringar görs med omedelbar verkan:

– Sista ronden (lagd till 6/5) senareläggs till den 27/5. Det här är för att möjliggöra att de som vill skjuta upp partier ska få möjlighet att spela av dessa i tid. Det är även generellt sett möjligt att spela andra dagar än onsdag. Ungdomsverksamheten är i praktiken begränsad för närvarande (folk stannar hemma i viss utsträckning) så det är knappast många i lokalen övriga dagar.

– Servering begränsas till kaffe+läsk.

– Handsprit och torkpapper ställs ut i lokalen.