Vill du lära dig live-sändning av schackturneringar?

Det skulle vara värdefullt om fler schackspelare i SS Manhem eller i Göteborg vet hur man gör för att direktsända schackpartier över Internet med hjälp av Göteborgs schackförbunds sensorbräden.

Nu i maj kommer Näringslivet möter Förorten att live-sändas från Nordstan, liksom Manhems Grand Prix-tävling Kvibergspelen(Kviberg).
I augusti är det sedan dags att sända från Manhems schackvecka.

Är du intresserad av att hjälpa till med förberedelser inklusive uppkoppling inför, och sedan med själva sändningen under pågående turneringar/evenemang, och samtidigt lära dig hur det fungerar?
Näringslivet möter Förorten kommer vi att förbereda den 2 maj och sedan är själva eventet den 3 maj. Kvibergspelen äger rum den 10-12 maj och där kommer vi att koppla upp under fredagen den 10 maj. Schackveckan går i år 8-18 augusti, med förberedelser troligen 7 och/eller 8 och/eller 9 augusti.

Är du intresserad? Kontakta Claes Fransson på webmaster@ssmanhem.se. Har du också en egen bärbar dator är det ett stort plus( men inget krav för att vara med och lära sig). Vi vänder oss både till medlemmar i SS Manhem och medlemmar i andra schackklubbar i Göteborg.

Hälsningar

Claes Fransson
SS Manhem