Kvibergspelen i helgen

Kvibergspelen, den sjunde tävlingen i svenskt GP som spelas i Göteborg 5-7/5 (PDF Inbjudan), är bara en väldigt kort tid in i framtiden. Från arrangörshåll ses det som glädjande att anmälningarna pekar på att över 200 spelare kommer vara med. Här följer några saker som arrangörerna skulle vilja dra innan tävling:

Personlig anmälan görs i spellokalen – mer specifikt precis innanför ingången till Prioritet Serneke Arena (Krutvägen 2, Göteborg). Personlig anmälan kommer vara öppen mellan kl. 16.00-17.30. Står det att man har betalt på listan över Kvibergspelens anmälda, liggandes på schack.se (länk), kan man skippa den personliga anmälan och komma direkt till spelstart kl. 18.30.

Betalning Endast en fullständig betalning har lett till att man fått en bock i betalt-kolumnen. Avser man betala på plats, i samband med personlig anmälan är det kontanter som gäller (ej Swish). Har man betalt hundra kronor (eller annan delsumma av startavgift) för lite och av den anledningen ej står som avbockad på schack.se får man ändå lov att komma till spelstart 18.30. Man kommer dock ombedjas att komplettera sin ofullständiga betalning. Detta göres kontant vid personlig anmälan, kontant i sekretariatet (under fredagen) alternativt enligt överenskommelse med tävlingsledningen. För betalningskompletteringar gäller att man betalar differensen upp till den summa man skulle betalt första gången och då ej de 100kr extra som annars skulle tas vid betalning på plats. Startavgifter:

Kvibergspelen:

500kr om man anmält sig och betalt innan den 21 april.

600kr om man anmält sig och betalt någon gång från den 21 april till 5 maj.

700kr om man betalar fysiskt i samband med personlig anmälan fredag 5 maj.

Lilla Kvibergspelen:

400kr om man anmält sig och betalt innan den 21 april.

500kr om man anmält sig och betalt någon gång från den 21 april till 5 maj.

600kr om man betalar fysiskt i samband med personlig anmälan fredag 5 maj.

Böcker till vinnarna i de två bokutlottningarna som gjordes inför tävlingen kan avhämtas vid den personliga anmälan eller senare i tävlingens sekretariat.

Parkering utanför arenan. Ej kostnadsfri (enligt ny uppgift).

Väl mött i Kviberg!

Kvibergspelens arrangörskommitte genom Harald Berggren Torell