Vegaligan igång i högsta grad

Den nystartade tävlingen Vegaligan har pågått i ett par veckor nu och en hygglig mängd spelare har visat intresse för att spela i tävlingen och även skrivit upp sig på den spel-intresselista som skapats (se permanent länk i högerspalten).

Tävlingsledningen vill meddela att nu är en god tid att försöka boka in partier i Vegaligan. Den 25/4 är nämligen sista datumet att spela sina två första partier i tävlingen (rond 1&2, rankingtillgodoräknas 1/5). Det som bokas in efter det datumet går på nästa spelperiod och räknas då mot rond (3&4 rankingtillgodoräknas 1/6).

Nu, medans klubben fortfarande har verksamhet igång innan sommaruppehållet, kan ett bra sätt att få till ett parti i Vegaligan vara att prata med någon under valfri klubbaktivitet och fråga om de skulle vilja spela någon gång. Svarar de ja är det bara att kontakta tävlingsledningen på vega@ssmanhem.se så säger vi om speltider ni tänkt är ok (oftast är det så).

Vegaligans intresselista är också bra att kolla. Är det någon du vill möta där skriv då till vega@ssmanhem.se så ser vi om en match är möjligt och hjälper spelarna med inbördes kontakt och inbokning av matchen.