Medlemsvärvning

MEDLEMSVÄRVNING

Känner du någon schackintresserad person i ålderskategorin 65 år eller mer (veteran) som du tror skulle ha glädje av att vara med i Manhem? För varje ny medlem du värvar belönas du med en schackbok ur föreningens bibliotek.  

Tidigare har vi inte specifikt vänt oss till veteraner i vår verksamhet. Men lika väl som att vi vill ha många ungdomar i verksamheten är det viktigt att även de som hunnit bli lite äldre välkomnas till vår förening. Det förtjänar också att inflikas att aktiviteter för veteraner, på motsvarande sätt som för juniorer, kan berättiga till ett ekonomiskt tillskott för Manhem från kommunen.

I början av varje höst- och vårtermin anordnar Manhem en introduktionskurs kallad ”Ny i schacket”. Den riktar sig till ”vuxna hemmaspelare” och kan passa bra för många av de veteraner som tidigare inte har varit med i någon schackförening. Eftersom vi närmar oss slutet av höstterminen är det nu ett bra tillfälle att börja i klubben för den kategorin av spelare.

Du kan anmäla eller hänvisa intresserade personer till Roy Johansson. Du är naturligtvis även välkommen med frågor till honom. Roy nås på e-postadress roy.johansson@dom.se eller telefonnummer 070-4361372. Medlemsanmälningar kan också skickas till föreningens kansli med e-postadress info@ssmanhem.se.