Hemmamatch i Elitserien mot Åstorp på lördag 10/2

På lördag, den 10 februari, så är det dags för säsongens andra hemmamatch i Elitserien. På programmet står match mot årets pigga nykomlingar från Åstorps SS.

Åstorp började säsongen bra och visade var skåpet skulle stå genom att i det inledande sammandraget ta tre raka segrar mot LASS, Rockaden Umeå och Västerås, och visade därmed att de är att räkna med. I de efterföljande ronderna mot LASK, Limhamn och Eksjö-Aneby-Alliansen så var dock motståndet dem övermäktigt och de fick stryka på foten. De har sålunda 6 poäng, samma som Manhem, och ligger just nu på sjätte plats, en halv partipoäng efter de våra som belägger femteplatsen. Hemmamatchen på lördag är därför av stor betydelse och ser också
ut att kunna bli riktigt spänannde och sevärd. Åstorp stoltserar med flera sevärda spelare på rankinglistan. För att nämna några: Pontus Sjödahl 2474, Carsten Höi 2386, Ole Jakobsen 2385 och Mikael Johansson 2366.

Det ser därför även den här gången ut att kunna bli en spännande och sevärd match.  Så kom och heja fram våra mannar till en ny seger i Elitserien!!!

Spelet startar kl. 11 i Manhems lokaler. Servering finnes!

Vi planerar även ha Mats Welin som kommenterar partierna i något av smårummen. Partikommentarerna räknar vi med att börja med runt kl. 13.30.

Alla intresserade är varmt välkomna!

Resultatrapportering kommer dessutom att ske löpande här på hemsidan.