Manhem och Majorna i final i Lag-DM

På måndagen spelades det traditionella mötet med Kamraterna i Lag-DM. Kamraterna kom med starkare lag än tidigare i turneringen, men Manhems större tyngd vid de lägre borden fällde klart utslag – 4-0 vid de fyra sista. Därmed blir det en direkt final mot Majorna i nästa veckas finalrond. Tvåan kämpade tappert mot Lundby men förlorade knappt. Därmed finns endast teoretiska chanser att få förnyat kontrakt i högsta klassen.

Resultat: Kamraterna – Ettan 2 – 6, Lundby – Tvåan 4½-3½, Majorna – Mölndal 4-4. Manhem toppar på 8/27 och följs av Majorna 7/19, Kamraterna 4/17, Mölndal 3/11, Lundby 2/10½ och Manhem II 0/11½.

På måndagen spelades även den uppskjutna matchen mellan Trean och Kärra. Våra mannar var högre rankade och fick dessutom en w.o. i upptakten. Det blev seger med 5-3 och därmed stundar seriefinal mot Örgryte på torsdag. Det blir förstås en mycket svår match, men miraklens tid är förhoppningsvis inte över. Örgryte toppar på 6/21½ före Trean 6/17½, Fyran 4/13½, Kärra 2/9, Kamraterna II 0/5½ och Femman 0/4.