Dags för hemmamatch i Elitserien!

På lördag, den 20 januari, så är det dags för den första av tre raka hemmamatcher i Elitserien. Vårt manskap i Manhem I ställs mot serietrean Limhamns SK. Limhamn har en revansch att utkräva efter nederlaget i förra årets match där manhemiterna segrade med 5-3, efter bland annat en bragdvinst av Claes-Göran Olausson mot Jonny Hector. Limhamn har flera sevärda spelare i laget med Jonny Hector och Stellan Brynell i spetsen. Brynell lär vi dock inte få se på lördag då han just nu är upptagen med att spela CORUS-turnering i Holland. Under alla omständigheter så är det en spännande match att se fram emot. Så kom och heja fram våra mannar till en ny seger i Elitserien!!!

Spelet startar kl. 11 i Manhems lokaler. Servering finnes och vi planerar även ha någon som kommenterar partierna i något av smårummen. Partikommentarerna räknar vi med att börja med runt kl. 13.

Alla intresserade är varmt välkomna!

Resultatrapportering kommer dessutom att ske löpande här på hemsidan.