Elva deltagare i Schackmyran

I lördags avhölls den från våren uppskjutna tävlingen Schackmyran. Schackmyran – ej att förväxla med Schackfyran – är Manhems interna tävling för de allra minsta. Den var öppen för barn födda 1998 eller senare och på programmet stod fem partier, våffelätning och priser till alla deltagare.

Calle Jarebo och Jakob Wåhlander höll vant i taktpinnen och kunde se Kristian Eliasson ta hem spelet med fem raka vinster och 15 poäng. Han följdes närmast av Leonardo Aira på 12 och Sverker Klaar på 11. Övriga barn som var med och kämpade var Rut Löfgren, Erik Bergenwall, Lukas Frisell, Simon Kimfors, Filip Dallendörfer, Niki Shiravand, Thilde Jansson och Isolde Andersson.

Nästa upplaga av Schackmyran är planerad till våren och då får barn födda 1999 eller senare vara med.