Harald Berggren Torell klubbmästare

Den gångna helgen spelades Manhems klubbmästerskap för yngre juniorer. Vi har KM i tre klasser för juniorer: äldre (18 år), yngre (13 år) och knatte (10 år) och nu var det alltså dags för den mellersta åldersgruppen. Sex ronder med entimmespartier och protokollsplikt var distansen och som ganska klar förhandsfavorit fick Skol-SM-sexan Harald Berggren Torell gälla.

Harald visade sig också omutlig och radade upp fem raka vinster innan han slog av på takten med en remi mot slutliga trean Viktor Lundmark i sista. Tvåa med inbördes förlust men resten vinster blev Aron Hansson. De tre främsta kommer att få KM-plaketterna vid klubbens gemensamma lussefest.

Resultat: 1. Harald Berggren Torell 5½ (av 6), 2. Aron Hansson 5, 3. Viktor Lundmark 4½, 4. Andreas Ahlberg 4, 5. Erik Persson 3½, 6. Daniel  Skorczynski 3½, 7. Alexander Karlsson 3, 8. Ivar Svensson 3, 9. Nicolai Rostefors 2½, 10. Alf Klaar 2½, 11. Edvin Hägg 2, 12. Carl Laurell 2, 13. Alex Nitsche 1 (13 deltagare).

Tävlingen sköttes av Calle Jarebo och Jakob Wåhlander.