Tränarträff avrundade juniorsäsongen

På onsdagen avslutades klubbens juniorsäsong definitivt i och med att våra juniortränare samlades för en tränarträff. Under avätande av såväl smörgåstårta som frukttårta diskuterades det gångna årets verksamhet liksom vad som väntar inför hösten. En jämförelse visar att vi håller ungefär samma omfattning på träningen som för ett par år sedan, men att flera av våra ungdomar har utvecklat en högre spelstyrka än då.

Med vid träffen var Julius Andiné, Mats Eriksson, Stig Grönlund, Hugo Löfgren, Ragna Löfgren, Karl Malbert, Oliver Murgårdh, Victor Nithander, Jakob Wåhlander, Joel Åkesson samt kvällens gäst, den mångförfarne Mats Welin. Förutom dessa är också Janne Adolfsson, Johannes Aira, Rickard Dave, David Fendrich, Calle Jarebo, Zdenko Naglic och William Palma verksamma som tränare. Det är viktigt arbete dessa manhemiter utför!

Vid utgången av året är cirka 150 barn med i någon av klubbens femton träningsgrupper och schackskolor. Huvuddelen av dessa går i schack i klubblokalens grupper. Nu har vi sommaruppehåll för träningarna fram till september och då hälsas både nya och gamla välkomna.