Segrar i distriktsserien för manhemlagen

På söndagen spelades den femte ronden i Distriktsserien. Av gammal hävd brukar sportlovsronden friläggas när Allsvenskan spelas någon av lovhelgerna. Manhemlagen skördade två segrar och en oavgjord match jämte två derbymatcher. Resultat, division V: Manhem XIII – Kärra II  2½-2½, Manhem XIV – Länsmansgården  3½-1½, Mölndal III – Lundby III 2-3, Mölndal IV – Götaverken II ½-4½. Ställningen med två ronder kvar att spela: Götaverken II 10/19, Lundby III 8/15½, Manhem XIV 5/12, Kärra II 4/12, Mölndal III 4/11½, Länsmansgården 3/9 (1), Manhem XIII 3/8½ (1) och Mölndal IV 1/5½.

Fjärde rondens match mellan Länsmansgården och Manhem XIII är inte inräknad. Vårt lag kom för sent till spelplatsen och Länsmansgården har lämnat in 5-0wo som resultat, vilket Manhem XIII protesterat mot.

I division VI vann Manhem XV rondens enda externmöte mot Mölndal V med 4-0. XVII slog XVIII med 3-3 och XVI vann mot XIX med 3½-1½. Efter fem ronder är ställningen Manhem XVII 8/13, Manhem XV 7/15½, Manhem XVI 6/12, Manhem XVIII 4/12½, Manhem XIX 3/11, Tornet 1/5½ och Mölndal V 1/2½. I denna något manhemdominerade serie har Manhem XV och Manhem XIX en match mindre kvar att spela.