Lag-DM: inget lag utan poängförlust i Klass II

Tätstriden i Lag-DM:s Klass II spetsades till under torsdagens rond, när Manhem III ställdes mot Örgryte som i inledningsronden ställt ett skräckinjagande lag på benen. Så icke denna gång och Trean nådde 4-4. Därmed står de båda lagen på 3 poäng. Lika många har Mölndal, som spelade oavgjort mot Kamraterna II. Fyran förbättrade sin position väsentligt genom storseger med 7½-½ mot Mölndal II, som i nuläget är i riskzonen för nedflyttning. Ställningen: Mölndal 3/12, Örgryte 3/9½, Manhem III 3/9, Manhem IV 3/12, Kamraterna II 1/6½, Mölndal II 0/½.

I Klass III är Sexan enda lag utan poängförlust efter seger mot Kålltorp med 5-3. Däremot fick Åttan stryka på foten mot Kamraterna III med knappa 4½-3½. Rondens Manhem-derby mellan Femman och Sjuan slutade med en 5-3-triumf för de förra. Ställningen: Manhem VI 4/10, Manhem VIII 2/10, Manhem VII och Kamraterna III 2/7½, Manhem V 2/6½, Kålltorp 0/6½.