Klappat och klart för Manhems nordstadsdagar!

Sedan början av 1980-talet är det en tradition att Manhem visar upp schackspelet i allmänhet och klubben i synnerhet vid några schackdagar på Nordstadstorget. I år är inget undantag: 3-6 januari är det dags…

Som vanligt blir det ett fullmatat program med mycket att titta på: Ari Ziegler och Rikard Winsnes gör upp i årets mästarmöte, Harald Berggren Torell ger simultan mot allmänheten och Rauan Sagit bjuder på blindspel. Men den som själv vill spela går heller inte lottlös. Klassiker som pensionärsmästerskapet och nordstadsmästerskapet i blixt återkommer förstås, och en nyhet för i år blir familjemästerskapet.

Och mycket annat… Ta en titt på programmet!

PS. Om du känner någon som du tycker borde prova på litet grand, föreslå gärna "Alla kan", vår spelaktivitet där man i princip inte behöver ha några förkunskaper alls! DS.